Telefon: +386 31 866 853

Na voljo vsak dan med 8:00-16:00

Stegne 23a

1000 Ljubljana

Telefon: +386 31 866 853

Na voljo vsak dan med 8:00-16:00

Telefon: 01 500 32 47

Na voljo vsak dan med 8:00-16:00

Stegne 23a

1000 Ljubljana

BOSNA IN HERCEGOVINA

Bosna in Hercegovina je država v jugovzhodni Evropi, ki leži na Balkanskem polotoku. Država ima bogato zgodovino in kulturno dediščino, ki izhaja iz več stoletij različnih vplivov, vključno z otomanskim in avstro-ogrskim imperijem. Glavno mesto je Sarajevo, ki je znano po svoji multikulturalnosti in gostoljubnosti. Država je razdeljena na dva entiteta: Federacijo Bosne in Hercegovine ter Republiko Srbsko, poleg tega pa še Brčko distrikt, ki je pod neposredno upravo države.

Bosna in Hercegovina je versko zelo raznolika država, kjer se prepletajo islam, pravoslavno krščanstvo in katolištvo. Muslimani, ki večinoma pripadajo bošnjaški etnični skupini, predstavljajo največjo versko skupnost. Poleg muslimanov so pomembne tudi skupnosti pravoslavnih Srbov in katoliških Hrvatov, kar ustvarja kompleksno versko in etnično strukturo v državi.

Bosna in Hercegovina je relativno blizu Slovenije, kar omogoča hitro in učinkovito selitev delavcev. Čas, da delavec pride iz Bosne v Slovenijo, je običajno okoli 3 mesece, kar omogoča hitro zapolnitev prostih delovnih mest. Geografska bližina pomeni tudi nižje stroške prevoza in logistike, kar je koristno tako za delodajalce kot za delavce.

Aktivno sodelujemo z delavci iz Bosne in Hercegovine, da zagotovimo kakovostno in zanesljivo delovno silo za slovenska podjetja. Pomagamo pri vseh korakih zaposlitvenega procesa, vključno z urejanjem delovnih dovoljenj, kar omogoča hitro in brezhibno integracijo delavcev v vaše podjetje.

KONTAKT

Scroll to Top