Telefon: +386 31 866 853

Na voljo vsak dan med 8:00-16:00

Stegne 23a

1000 Ljubljana

Telefon: +386 31 866 853

Na voljo vsak dan med 8:00-16:00

Telefon: 01 500 32 47

Na voljo vsak dan med 8:00-16:00

Stegne 23a

1000 Ljubljana

NEPAL

Nepal je majhna, a raznolika država v Južni Aziji, ki meji na Kitajsko in Indijo. Z več kot 30 milijoni prebivalcev ima Nepal bogato kulturno dediščino in zgodovino. Nepalski delavci so znani po svoji vztrajnosti, delavnosti in zanesljivosti, kar jih naredi zaželene v različnih industrijah. Njihova izkušenost na področjih, kot so gradbeništvo, gostinstvo in kmetijstvo, jih postavlja v ospredje za delo v industrijah, ki zahtevajo fizično moč in vzdržljivost. Poleg tega so pogosto tudi izjemno prilagodljivi in pripravljeni na učenje novih veščin, kar jim omogoča, da se hitro vključijo v nove delovne procese.

Uradni jezik je nepalščina, vendar veliko Nepalcev govori tudi angleško, zlasti tisti, ki iščejo delo v tujini.

Večina prebivalcev Nepala pripada hinduizmu, ki je glavna vera v državi in globoko vpliva na njihovo vsakdanje življenje, običaje in kulturne tradicije. Poleg hinduizma je budizem prav tako pomemben, saj je Nepal rojstni kraj Bude in ima bogato budistično dediščino. V Nepalu živijo tudi manjše skupnosti muslimanov, kristjanov in animistov, kar prispeva k verski raznolikosti države.

Postopek zaposlovanja in urejanje vizumov za nepalske delavce običajno traja od 4 do 5 mesecev. To vključuje izbiro kandidatov, preverjanje dokumentacije, pridobivanje delovnih dovoljenj in organizacijo potovanja.

Pridobivanje nepalskih delavcev preko naše kadrovske agencije zagotavlja podjetjem dostop do visoko usposobljene in predane delovne sile, ki bo prispevala k uspehu in rasti vsake organizacije.

KONTAKT

Scroll to Top